Ejendomsservice

Lemmé Rengøring har i mange år løst en lang række rengøringsopgaver for boligforeninger. Fra ugentlig trappevask og gadefejning til halvårlig hovedrengøring og rengøring af lejligheder ved køb og salg.
Vi leverer altid smukke, rene løsninger til vores kunders store tilfredshed.

Hvad enten I ønsker en ejendomsservice, der kun omfatter trappevask eller I ønsker en større pakke, hvor vi også tager os af vinduespolering og udendørsarealer, så tilbyder vi en aftale til konkurrencedygtige priser.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en grundig rengøring.

 

Når det gælder ejendomsservice er det vigtigt at have tillid til dem der kommer i ejendommen.

De skal levere vedvarende kvalitet til en fornuftig pris. Det er rigtigt vigtigt at arbejdsprocessen er optimal således at kunden sikres den rigtige pris.

Alle beboere skal altid kunne komme i kontakt med den ansvarlige Hvis der er brug for det, det er der bare næsten aldrig. Fordi vores kunder altid er godt tilfredse . Vi bruger kun vores fast personale til opgaven og har mange års erfaring. Ejendomsservice fungere altid problemfrit. Alt det praktiske bliver håndteret professionelt. Og til priser der er absolut konkurrence dygtige. For at få den rigtige pris kan nogen ejendomme nøjes med at få udført trappevask hver anden uge. Og på den måde kan vi optimere jeres rengøring. Der kan også være perioder hvor der er brug for mere for eksempel om vinteren.

Lemmé Rengøring - god ejendomsservice altid.

 

Nyt fra Facebook

Top